Rent-a-tank cisterne

Inovacija na tržištu

Euro Gas uz ugovor o kupoprodaji TNG ustupa više vrsta horizontalnih rezervoara za TNG koji se lako postavljaju iznad zemlje, a kako bi se zadovoljile tražene potrebe kupca.

Euro Gas TNG rezervoari su izrađeni od visokokvalitetnog čelika, projektovani da mogu da izdrže visok radni pritisak, zadovoljavajući sve zahteve iz propisa Republike Srbije.

Model: 500 litara - horizontalni, 1.500 litara - horizontalni, 3.000 litara - horizontalni, 5.000 litara - horizontalni.
Postupak instaliranja rezervoara

1. Pregled lokacije

Naš regionalni predstavnik prodaje pažljivo pregleda lokaciju i proverava uslove za pravilnu ugradnju i snabdevanje, u skladu sa svim zakonski definisanim zonama zaštite. Predstavnik Euro Gasa sugerisaće kupcu na kom mestu bi bilo poželjno postaviti cisternu, dok konačnu odluku donosi referent zaštite od požara, koji takođe prisustvuje pregledu lokacije.

2. Tehničko – ekonomska ponuda

Nakon detaljne provere i mogućnosti instaliranja rezervoara na lokaciji kupca, formira se ponuda koja je prilagođena potrebi, uključujući i klauzule o zaštiti i bezbednosti kupaca.

3. Instalacija TNG rezervoara

Nakon potpisivanja Ugovora o kupoprodaji TNG-a, dinamika isporuke rezervoara vrši se po dogovoru Euro Gas-a i kupca.

4. Distribucija TNG

Punjenje TNG-om se vrši brzo na zahtev kupca, a u dogovorenoj dinamici nakon bezbedne instalacije i pripreme TNG rezervoara za punjenje.

5. Postprodaja

Vaš nadležni Euro Gas regionalni predstavnik prodaje će Vam rado pružiti svu tehničku podršku i pomoć u rešenju bilo kakvih dilema nakon instalacije i puštanja u rad gasnog sistema. Takođe, pružiće Vam pomoć u postupku podnošenja zahteva za refakciju plaćene akcize na TNG.
Za sve informacije možete nas kontaktirati putem navedenih brojeva telefona tokom radnog vremena od ponedeljka do petka, od 08:00 do 16:00. Naše osoblje će vam rado pružiti sve potrebne informacije.