O nama

Euro Gas - čista energija!

Mi smo kompanija specijalizovana za uvoz i distribuciju gasa. Protekle dve decenije pioniri smo uvodjenja novog koncepta snabdevanja tržišta tečnim naftnim gasom. Svest o uticaju našeg poslovanja na energetsko snabdevanje, ekološka i društvena pitanja koja se oslikava kroz kvalitet sirovine, kvalitet usluge, posvećen odnos prema potrošačima i partnerima za nas nije samo cilj, već i osnova svakodnevnog rada.
Misija

Mi smo kompanija energije - energija je ono što nas pokreće! Energije kao robe, energije kao rada, energije kao volje, energije kao snage! “Energizujemo” svet oko sebe kako bismo postigli sinergiju zajedničkog napretka sa našim partnerima i visok stepen zadovoljstva našim potrošačima.
Vizija

S fleksibilnom organizacijom i jasnom vizijom rado dočekujemo predstojeće izazove, prilagođavajući se kontinuiranim promenama i novinama. Ceo naš sistem vrednosti je fokusiran ka jasnom cilju da nas prepoznaju po kvalitetu, pouzdanosti i sigurnosti u snabdevanju kao kamen temeljac našeg prethodnog, sadašnjeg i budućeg poslovanja!
MEĐUNARODNI STANDARDI

 • BEZBEDNOST I ZDRAVLJE NA RADU SRPS OHSAS 18001:2008
  (sistem upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu)
  Kontrola potencijalnih rizika po zdravlje i bezbednost zaposlenih, obezbeđivanje boljih uslova rada, predstavljaju osnovni cilj standarda koji smo implementirali 2014. godine.
 • MENADŽMENT KVALITET SRPS ISO 9001:2008
  (sistem menadžmenta kvalitetom)
  Poboljšanje načina upravljanja, ostvarivanje poslovnih ciljeva, postizanje i održavanje stabilnog nivoa kvaliteta proizvoda i usluga, povećanje zadovoljstva klijenata, stvaranje mogućnosti za osvajanje novih tržišta i povećanje udela na postojećem tržištu su ciljevi standarda implementiranih 2014. godine.
 • EKOLOGIJA SRPS ISO 14001:2004
  (sistem upravljanja zaštitom životne sredine)
  Svojom aktivnošću naša kompanija direktno doprinosi očuvanju prirodne sredine, što je i jedan od imperativa naše poslovne filozofije. Standard upravljanja zaštitom životne sredine implementiran je 2014. godine.
 • SRPS OH&S 45001:2018